Γκολάρες από Ελάνγκα και Περέιρα, στον Φαν ντε Μπεεκ το περιβραχιόνιο! (vids)

Στο εντυπωσιακό φιλικό ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ για την καλοκαιρινή προετοιμασία των δύο ομάδων, με 30.000 οπαδούς παρόντες στο «Ολντ Τράφορντ», οι Ελάνγκα και Περέιρα πέτυχαν τρομερά γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ, ο Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ πήρε το περιβραχιόνιο από τον Νεμάνια Μάτιτς! 



Γκολάρες από Ελάνγκα και Περέιρα, στον Φαν ντε Μπεεκ το περιβραχιόνιο! (vids)

Με τον μεγαλύτερο αριθμό παρουσίας οπαδών στις εξέδρες του «Θεάτρου των Ονείρων» τους τελευταίους 16 μήνες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπρέντφορντ πρόσφεραν θέαμα σε ένα τρομερά διασκεδαστικό φιλικό ματς.

Οι ιαχές του κόσμου στο φινάλε θύμισαν ... παλιές καλές, ποδοσφαιρικές εποχές, προ Covid, με τους Ελανγκά και Αντρέας Περέιρα να πετυχαίνουν πανέμορφα γκολ για το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι ποδοσφαιριστές της Μπρέντφορντ είχαν και δικές τους εμπνεύσεις, με τις οποίες βρήκαν δίχτυα σε ένα... σόου με τέσσερα τέρματα το βράδυ της Τετάρτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου ο Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του, όταν αποχώρησε ο Νεμάνια Μάτιτς από τον αγωνιστικό χώρο! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης