Με πιστοποιητικό εμβολιασμού στο γήπεδο (και) οι οπαδοί της Τσέλσι

Μετά την Τότεναμ, τώρα και η Τσέλσι θα επιτρέπει την είσοδο στο γήπεδο μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και με τις δύο δόσεις ή παρέχοντας ένα αρνητικό μοριακό τεστ.  



Με πιστοποιητικό εμβολιασμού στο γήπεδο (και) οι οπαδοί της Τσέλσι

Στα χνάρια της Τότεναμ βαδίζει και η Τσέλσι αφού με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδοο σε οπαδούς μόνο αν έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις ή επιδεικνύοντας ένα αρνητικό μοριακό τεστ.

Αυτό θα συμβεί σε όσους θέλουν παρακολουθήσουν τους αγώνες είτε της γυναικείας είτε της αντρικής ομάδας των «Μπλε». Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου θα καταφέρει να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων ανάμεσα στους φιλάθλους, καθώς όσοι θα βρίσκονται στο γήπεδο θα έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μεταφέρουν τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, οι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις, θα πρέπει να επιδείξουν το πιστοποιητικό και μάλιστα θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες από την τελευταία δόση. ενώ το μοριακό τεστ θα πρέπει να έχει γίνει το τελευταίο 48ωρο.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από σεκιούριτι έξω από το γήπεδο και όσοι δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα δεν θα εισέρχονται σε αυτό.

 

 

Στράτος Μαρίνος