Τσέλσι και Σίτι βρήκαν ρυθμό με φιλικές νίκες (vids)

Οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στα πρώτα τους κανονικά φιλικά τεστ στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία επιβλήθηκαν των Μπόρνμουθ (2-1) και Πρέστον (2-0) αντίστοιχα, προσπαθώντας να βρουν σταδιακά αγωνιστικό ρυθμό, κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. 



Τσέλσι και Σίτι βρήκαν ρυθμό με φιλικές νίκες (vids)

Οι «μπλε» του Λονδίνου επισκέφθηκαν την έδρα των «cherries» και παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το σύνολο του Σκοτ Πάρκερ, κατάφεραν με τα γκολ των Μπρόχα και Ούγκμπο να φτάσουν στην ανατροπή και να κάνουν καλό ποδαρικό στα φιλικά ματς. 

Βέβαια, το σύνολο του Τούχελ σε ένα πρώτο ξεμούδιασμα πριν από μερικές μέρες, είχαν φιλοδωρήσει με έξι γκολ την Πίτερμπρο...

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετώπισε την Πρέστον και έφτασε στο τελικό 2-0 με σχετική άνεση, με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να πετυχαίνει πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Οι «πολίτες» φόρεσαν για πρώτη φορά και τη νέα τους φανέλα που είναι αφιερωμένη στο ... 93:20, από το γκολ του Σέρχιο Αγουέρο πίσω στο 2012, όταν ο Αργεντινός με το 3-2 επί της ΚΠΡ έβαλε τέλος στα 44 χρόνια δίχως τίτλο για το κλαμπ. 


Κώστας Ζάλιαρης