Επίσημα στο Μάντσεστερ με όλες τις κούπες του ο Βαράν!

Μόνο και μόνο τα δικά του ευρωπαϊκά είναι περισσότερα από αυτά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ράφαελ Βαράν να θεωρείται πλέον παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» μετά την επισημοποίηση του deal ανάμεσα στο αγγλικό κλαμπ και την Ρεάλ Μαδρίτης! 



Επίσημα στο Μάντσεστερ με όλες τις κούπες του ο Βαράν!

Το ίδιο καλοκαίρι που ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης και υπήρξε... υποστολή σημαίας, έριξε τους τίτλους τέλους του μεγάλου κεφαλαίου της σχέσης του με την «βασίλισσας» και ο Ράφαελ Βαράν. 

Ο Γάλλος αμυντικός είχε ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, είχε αρνηθεί να ανανεώσει με τους «μερένγκες», ήθελε μια νέα πρόκληση και μόλις προέκυψε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο στόχος του κλείδωσε. 

Έναντι 50 εκατομμυρίων και με αρκετά μπόνους, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ανακοινώθηκε πλέον επίσημα από τις Γιουνάιτεντ και Ρεάλ η συμφωνία για τη μετακίνηση του Βαράν στο «Ολντ Τράφορντ». 

Στο Μάντσεστερ, ο διεθνής αμυντικός παίρνει μαζί του τα τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ - που είναι περισσότερα από τα 3 που έχει μετρήσει η νέα του ομάδα - ενώ, έχει ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και Super Cup Ευρώπης. 

Έχει επίσης να επιδείξει τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Super Cup της χώρας, ένα Κύπελλο και φυσικά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2018! 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης