Ο Ρούνεϊ τραυμάτισε παίκτη του με τάκλιν στην προπόνηση και τον αφήνει τρεις μήνες εκτός!

Ο προπονητής της Ντέρμπι δεν ήταν αρκετά προσεκτικός με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τον παίκτη του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.  



Ο Ρούνεϊ τραυμάτισε παίκτη του με τάκλιν στην προπόνηση και τον αφήνει τρεις μήνες εκτός!

Για ακόμη μια φορά ο Γουέιν Ρούνεϊ έρχεται στο προσκήνιο για τον λάθος λόγο. Αυτή τη φορά, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατάφερε να τραυματίσει παίκτη του στην προπόνηση!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, σε μία διεκδικίσιμη μπαλιά, ο 35χρονος προπονητής της Ντέρμπι, έκανε ένα τάκλιν μαζί με τον παίκτη του, Τζέισον Νάιτ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον αστράγαλο.

Ο Νάιτ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 12 εβδομάδες δημιουργώντας ακόμη ένα πρόβλημα στην ήδη ταραχώδη προετοιμασία των «Κριαριών».

Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ, έχει μόλις 9 παίκτες από την πρώτη ομάδα λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν σε αυτή και η απουσία του 20χρονου Νάιτ έρχεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Μπορεί να θεωρήθηκε ατύχημα, καθώς κανείς από τους δύο δεν ήθελε να τραυματίσει τον άλλον, ωστόσο, ο νεαρός μέσος θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης και αυτό δεν φάνηκε με καλό μάτι στους ιθύνοντες της ομάδας.

Στράτος Μαρίνος