Μόνο για εμβολιασμένους τα γήπεδα της Πρέμιερ από τον Οκτώβρη

Τα νέα μέτρα που θα λάβει η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον την ίδια στιγμή που στην Πρέμιερ Λιγκ όλες οι ομάδες θα υποβληθούν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό, είναι να επιτρέπεται η είσοδος των οπαδών στις εξέδρες από τον προσεχή Οκτώβρη αποκλειστικά με πιστοποιητικό! 

Μόνο για εμβολιασμένους τα γήπεδα της Πρέμιερ από τον Οκτώβρη

Από την απόλυτη ελευθερία και μονάχα με σύσταση για μάσκα - σε αντίθεση με την LaLiga που έχει ανακοινωθεί πως θα είναι υποχρεωτική στις εξέδρες - η Πρέμιερ Λιγκ παίρνει μεγάλη στροφή σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό και την επαναφορά των οπαδών στα γήπεδα. 

Η διαθέσιμη χωρητικότητα θα παραμείνει στο 100% - αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά το προσεχές διάστημα - ωστόσο, η Κυβέρνηση φαίνεται ότι πήρε την απόφαση ο κόσμος που θα μπαίνει στο γήπεδο να είναι απόλυτα εμβολιασμένος. 

Πιο συγκεκριμένα, ακολουθώντας και την οδηγία που δόθηκε σε όλες τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος για υποχρεωτικό εμβολιασμό, έτσι και οι οπαδοί από τον Οκτώβρη και μετά θα πρέπει απαραίτητα να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπορούν να στηρίξουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. 

Κώστας Ζάλιαρης