Η Μπαρτσελόνα θέλει Φαν ντε Μπέεκ, ο παίκτης θέλει Μάντσεστερ

Παρά τη δύσκολη πρώτη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ολλανδός θέλει να μείνει στη Γιουνάιτεντ και να παλέψει για μία θέση στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.   



Η Μπαρτσελόνα θέλει Φαν ντε Μπέεκ, ο παίκτης θέλει Μάντσεστερ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα θέλει να υπογράψει τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, όμως ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να παλέψει για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολλανδός διεθνής πέρασε μία δύσκολη πρώτη σεζόν υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ, πραγματοποιώντας μόλις 4 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 15 σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της SPORT, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «προσφέρθηκε» στη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να σκέφτονται να στείλουν τον Σαμουέλ Ουμτιτί στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα Manchester Evening News, ισχυρίζεται πως ο Φαν ντε Μπέεκ θέλει να μείνει στους «Κόκκινους Διαβόλους» και να παλέψει για μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Αυτή την περίοδο, ο Ολλανδός μέσος αναρρώνει από τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός Euro και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα μαζί με τον έτερο τραυματία, Άντονι Μαρσιάλ.

Στράτος Μαρίνος