Η Άρσεναλ έγινε μέλος της επανάστασης των… κρυπτονομισμάτων

Μετά την Μάντσεστερ Σίτι τώρα και οι «Κανονιέρηδες» θα έχουν το δικό τους ψηφιακό κρυπτονόμισμα που θα δώσει μεγάλες δυνατότητες στους οπαδούς της ομάδας.  



Η Άρσεναλ έγινε μέλος της επανάστασης των… κρυπτονομισμάτων

Τα κρυπτονομίσματα έχουν μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια με τις εταιρίες να εκτοξεύουν τις μετοχές τους σε απίστευτα νούμερα. 

Αυτή η καινοτομία δεν άργησε να φτάσει και στο ποδόσφαιρο, με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει ήδη κάνει κάποια βήματα προς τη νέα εποχή.

Τώρα ήταν η σειρά της Άρσεναλ να δημιουργήσει το δικό της κρυπτονόμισμα που θα ονομάζεται AFC Fan Token, σε συνεργασία με την εταιρία Chiliz

Τα κρυπτονομίσματα, Fan Tokens, υπόσχονται στους οπαδούς των «Κανονιέρηδων» τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις της ομάδας, φόρουμ συνομιλίας και διαγωνισμούς μέσα από την πλατφόρμα Socios.com.

Τα AFC Fan Tokens, θα μπορείς να τα συλλέγεις επίσης μέσα από την πλατφόρμα Socios.com σε μία καινοτομία που είναι σίγουρο πως θα φέρει αντιδράσεις στις τάξεις της Άρσεναλ.

Παρ' όλα αυτά, αυτή είναι η δεύτερη σημαντική «εξωγηπεδική» κίνηση που ανακοίνωσε η Άρσεναλ έπειτα από τη συμφωνία με την Amazon για το ντοκιμαντέρ «All or Nothing» που θα ακολουθεί την ομάδα σε ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν, παρέχοντας στον κόσμο λεπτομέρειες και γεγονότα που δεν φαίνονται στις κάμερες.

 

 

Στράτος Μαρίνος