Ο Σον ανανέωσε στην Τότεναμ... δίχως να σκεφτεί τον Κέιν

Ο Σον θέλει να παραμείνει στην Τότεναμ και το έδειξε στην πράξη υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο με τον λονδρέζικο σύλλογο, δίχως να σκεφτεί αν θα μείνει δίχως τον Χάρι Κέιν που εμφανίζεται φευγάτος από την ομάδα...



Ο Σον ανανέωσε στην Τότεναμ... δίχως να σκεφτεί τον Κέιν

Ο Νοτιοκορεάτης μαζί με τον Άγγλο επιθετικό είχαν δημιουργήσει ένα τρομερό δίδυμο και μάλιστα έγραψαν ιστορία την περασμένη σεζόν με τα περισσότερα γκολ από τη συνεργασία τους στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ συγκριτικά με κάθε άλλο ζευγάρι παικτών. 

Από το πρωί της Παρασκευής δεσμεύεται πλέον με νέο συμφωνητικό με το λονδρέζικο κλαμπ ανανεώνοντας την κοινή τους πορεία μέχρι και το 2025.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχει μετρήσει 280 εμφανίσεις με 107 γκολ και 64 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μετακινηθεί από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Τότεναμ το καλοκαίρι του 2015.

Μάλιστα, τον Απρίλη του 2019 ήταν εκείνος που πέτυχε το πρώτο γκολ πρωταθλήματος και το πρώτο γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ στο νέο γήπεδο της ομάδας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μαγικό σόλο του με την Μπέρνλι τον Δεκέμβρη του 2019 κατέκτησε τόσο το Puskas Award όσο και το βραβείο του καλύτερου γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν εκείνης.

Κώστας Ζάλιαρης