Πρέμιερ Λιγκ με υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλες τις ομάδες!

Σχέδιο με το οποίο εντός δύο μηνών θα έχουν εμβολιαστεί άπαντες στις ομάδες θέλει να εφαρμόσει η Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας υποχρεωτική τη διαδικασία για όλους έπειτα και από τις αποφάσεις που έχει πάρει η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον. 

Πρέμιερ Λιγκ με υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλες τις ομάδες!

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η Daily Mail, μεταξύ άλλων θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στα γήπεδα οι κόκκινες ζώνες, τα μέτρα ασφαλείας και όλοι οι περιορισμοί που επέτρεψαν στο κορυφαίο πρωτάθλημα να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τη στιγμή της επανέναρξής του μέσα στο 2020.

Ωστόσο, πλέον τίθεται και ζήτημα υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Τα δυο τεστ κάθε εβδομάδα δεν θα είναι πλέον αρκετά βάσει και των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση κι έτσι θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε όλες τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος, με τη διαδικασία να προγραμματίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 8 εβδομάδων.

Όσοι είναι πιο νεαροί σε ηλικία και δεν έχουν οικογένειες θα έχουν προτεραιότητα για να ξεμπερδέψουν πιο γρήγορα, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως τελικά θα χρειάζεται και πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο των οπαδών στα γήπεδα, με το μέτρο αυτό να προκρίνεται σε σχέση με την παντελώς ελεύθερη είσοδο που είχε αρχικά ανακοινωθεί...

Κώστας Ζάλιαρης