Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να επιστρέψει στην κορυφή, ενδιαφέρον για Ρούμπεν Νέβες και Γκορέτσκα!

Εντυπωσιακές κινήσεις χρεώνονται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον διεθνή Τύπο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να εμφανίζονται ως ένθερμοι ενδιαφερόμενοι για τον Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς, αλλά και αποφασισμένοι να πείσουν τον Λέον Γκορέτσκα να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ» το επόμενο καλοκαίρι!  



Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να επιστρέψει στην κορυφή, ενδιαφέρον για Ρούμπεν Νέβες και Γκορέτσκα!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή φέρεται να έχει αποκτήσει το προβάδισμα έναντι των Τότεναμ και Άρσεναλ που επίσης ενδιαφέρονται για τον εκπληκτικό Ρούμπεν Νέβες των «λύκων» το φετινό καλοκαίρι.

Ο χαφ της Γουλβς κοστολογείται στα 35 εκατομμύρια λίρες και σε περίπτωση πώλησης του Πολ Πογκμπά, η Γιουνάιτεντ θα κάνει την κίνησή της άμεσα για να προλάβει τους «κανονιέρηδες» και τα «σπιρούνια» που επίσης ορέγονται την υπογραφή του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Μπρούνο Λαγκ.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για επαφές και με τον Λεόν Γκορέτσκα! Ο θηριώδης μέσος της Μπάγερν Μονάχου που από το πρώτο lockdown και μετά έχει «φουσκώσει» τρομερά και φρόντισε να επανεμφανιστεί πιο δυνατός από ποτέ, κάνοντας και καλό Euro, έχει δεχθεί κρούση από τους «κόκκινους διαβόλους».

Πιο συγκεκριμένα, το σενάριο αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ έχει προτείνει στον Γερμανό μέσο συμβόλαιο 200.000 λιρών την εβδομάδα για το επόμενο καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος, ώστε να πρωταγωνιστήσει στο χώρο του κέντρου όταν πλέον δεν θα υπάρχει ο Πολ Πογκμπά στο ρόστερ.

Κώστας Ζάλιαρης