Δια βίου αποκλεισμό θα εφαρμόσει η FA σε όσους πήγαν να καταστρέψουν τον τελικό του Euro!

Όσοι αναγνωριστούν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τα βίντεο του «ντου» που επιχείρησαν οι Άγγλοι οπαδοί στο «Γουέμπλεϊ» στον τελικό του Euro, πολύ δύσκολα θα ξαναδούν από κοντά το γήπεδο...  Δια βίου αποκλεισμό θα εφαρμόσει η FA σε όσους πήγαν να καταστρέψουν τον τελικό του Euro!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έχει αποφασίσει να φανεί αμείλικτη σε ό,τι αφορά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του «Γουέμπλεϊ» το βράδυ της 11ης Ιουλίου, με την κατάσταση που επικράτησε να είναι τέτοια που έκανε την Αστυνομία να σκεφτεί το ενδεχόμενο αναβολής του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Εκατοντάδες οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο δίχως εισιτήρια και φυσικά δίχως να επιδείξουν το απαραίτητο έγγραφο για τον Covid, με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά να επικρατήσει χάος, να τραυματισμούν stewards και τελικά όλα να τεθούν υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας που πρόλαβε τα χειρότερα.

Όπως τονίζει η Daily Mail στόχος της FA είναι να τιμωρηθούν με δια βίου αποκλεισμό από τα γήπεδα όσοι αναγνωριστούν από τα βίντεο και συμμετείχαν σε αυτή την άναρχη και επικίνδυνη προσπάθεια εισόδου στο «Γουέμπλεϊ»...

Κώστας Ζάλιαρης