¶αρονς για το κενό που αφήνει ο Μπεγερίν στην ¶ρσεναλ

Την περίπτωση του Μαξ ¶αρονς της Νόριτς φαίνεται πως εξετάζει ο Μικέλ Αρτέτα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ¶ρσεναλ, μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Έκτορ Μπεγερίν.  

¶αρονς για το κενό που αφήνει ο Μπεγερίν στην ¶ρσεναλ

Τις τελευταίες του ημέρες φαίνεται πως διανύει στο Βόρειο Λονδίνο και την ¶ρσεναλ ο Έκτορ Μπεγερίν, με τον Μικέλ Αρτέτα να εξετάζει τις επιλογές του, προκειμένου να τον αντικαταστήσει, όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος που οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ελπιδοφόρου δεξιού οπισθοφύλακα, με το όνομα του Μαξ ¶αρονς της Νόριτς, να βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά στην λίστα τους.

Πρόκειται άλλωστε για έναν ιδιαίτερα νέο δεξιό μπακ, ο οποίος, όντας μόλις στα 21 του χρόνια, μετρά 86 συμμετοχές στην Championship, έχοντας διανύσει τρία έτη ανελλιπούς παρουσίας, συνδυάζοντας μάλιστα και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την άνοδο των «καναρινιών» στην Premier League.

Η επιτυχημένη του πορεία λοιπόν στη Νόριτς, μόνο απαρατήρητη δεν φαίνεται πως έχει περάσει από τα μάτια των ανθρώπων της ¶ρσεναλ, με τον Αρτέτα να θέλει να εντάξει τον ¶αρονς στο ρόστερ του.

Την ίδια στιγμή, ο ανταγωνισμός διαρκώς πληθαίνει, μιας και η Μπάγερν Μονάχου εμφανίζεται πρόθυμη να καταθέσει στη Νόριτς πρόταση για την αγορά του ¶γγλου δεξιού μπακ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ