Ο Λίνγκαρντ ξανά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (pics)

Αν και η Γουέστ Χαμ ιδανικά θα ήθελε να τον έχει κρατήσει και ο ίδιος να συνεχίσει στο Λονδίνο μετά το εξαιρετικό του πέρασμα από εκεί με τη μορφή δανεισμού, ο Τζέσι Λίνγκαρντ είναι πλέον αρκετά διαφορετικός και ευελπιστεί να το δείξει και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Ο Λίνγκαρντ ξανά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (pics)

Τεράστιο καλό έκανε στον Λίνγκαρντ η μετακίνησή του στην Γουέστ Χαμ στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αφού, κατάφερε να βρει τον παλιό, καλό του εαυτό κι όχι μόνο αυτό, αλλά να κληθεί και από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας, άσχετα αν τελικά δεν κατάφερε να βρεθεί στην αποστολή για το Euro.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα ήθελε να έχει καταφέρει να τον κρατήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, εκείνος ξέρει ότι θα ήταν κάτι πολύ θετικό για τον ίδιο να συνεχίσει στα «σφυριά», όμως, ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπαιξε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, στο φιλικό με την Ντέρμπι Κάουντι το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι μπορεί να κερδίσει πράγματα από τον ¶γγλο επιθετικό και να τον βοηθήσει να το δείξει ο παίκτης στο γήπεδο προτού παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης