Ο Αριθαμπαλάγκα σπάει τα δοκάρια στην προπόνηση της Τσέλσι (vid)

Μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του όμως ο Ισπανός γκολκίπερ εντυπωσιάζει για τις ικανότητές του και εκτός τέρματος.  



Ο Αριθαμπαλάγκα σπάει τα δοκάρια στην προπόνηση της Τσέλσι (vid)

Ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα έδειξε στον Τόμας Τούχελ πως μπορεί να τον χρησιμοποιεί και... μακριά από τα γκολπόστ αφού κατάφερε να κάνει κάτι τρελό στην προετοιμασία της ομάδας.

Η Τσέλσι έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την προπόνηση της ομάδας όπου φαίνεται ο Αριθαμπαλάγκα να πετυχαίνει το δοκάρι 8(!!) συνεχόμενες φορές, με τα σχόλια από τους οπαδούς να είναι επικά.

 

 

Μπορεί να μην έχει βρει τον καλό του εαυτό και να έχει αντικατασταθεί από τον εκπληκτικό Εντουάρντ Μεντί, ωστόσο ο 26χρονος τερματοφύλακας θα μπορούσε να αγωνιστεί ως επιθετικός στη θέση του Βέρνερ σύμφωνα με τα σχόλια των οπαδών των «Μπλε».

Ο Ισπανός πορτιέρε είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Τσέλσι καθώς η Λάτσιο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Υπενθυμίζεται πως οι «Μπλε» έδωσαν 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2018.

Στράτος Μαρίνος