Η Τσέλσι φιλοδώρησε με έξι γκολ την Πίτερμπρο, χατ-τρικ ο Ζίγιεχ

Οι «Μπλε» δεν χαρίστηκαν στην Πίτερμπρο και την διέλυσαν με σκορ 6-1 σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Μαροκινό να σημειώνει χατ-τρικ ως αλλαγή.  



Η Τσέλσι φιλοδώρησε με έξι γκολ την Πίτερμπρο, χατ-τρικ ο Ζίγιεχ

Χρόνο συμμετοχής έδωσε ο Τούχελ σε νεαρούς παίκτες αλλά και σε αυτούς που αγωνίστηκαν ως δανεικοί την προηγούμενη σεζόν, στη φιλική νίκη με 6-1 κόντρα στην Πίτερμπρο.

Ο Γερμανός προπονητής παρέταξε την Τσέλσι με 3-4-3, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Κάμινγκς, με τους Σαλόμπα, Κλαρκ-Σάλτερ και Σαρ να είναι οι 3 κεντρικοί αμυντικοί ενώ στα μπακ αγωνίστηκαν οι Μάρκος Αλόνσο και Ντάβιντε Τζαπακόστα.

Στο κέντρο του γηπέδου επέστρεψε ο Ρος Μπάρκλει που είχε δοθεί δανεικός στην Άστον Βίλα και μάλιστα πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση ενώ παρτενέρ του ήταν ο Ντάνι Ντρινκγουότερ που αγωνίστηκε σε παιχνίδι της Τσέλσι έπειτα από 1077 μέρες, όντας δανεικός στην Κασίμπασα την προηγούμενη χρονιά.

Η τριάδα μπροστά απαρτίστηκε από τους Χάντσον-Οντόι, Πούλισικ και Έιμπραχαμ, με τους δύο τελευταίους να βρίσκουν δίχτυα ενώ η Πίτερμπρο σκόραρε με πέναλτι για το 2-1 του ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, ο MVP του παιχνιδιού ήταν ο Χακίμ Ζίγιεχ με τον Μαροκινό να σημειώνει χατ-τρικ μπαίνοντας αλλαγή στο ημίχρονο. Η πολύ καλή του εμφάνιση έβαλε σε σκέψεις τον Τόμας Τούχελ που πλέον έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Το τελευταίο γκολ για τους «Μπλε» σημείωσε ο 19χρονος Αρμάντο Μπρόχα.

Στη συνέχεια, η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις τις Μπόρνμουθ, Άρσεναλ και Τότεναμ πριν ταξιδέψει στο Μπέλφαστ για το Super Cup με αντίπαλο την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Βιγιαρεάλ.

Ο Γερμανός προπονητής περιμένει και τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίστηκαν σε Euro και Copa America έτσι ώστε να προετοιμάσει την ομάδα του για το εναρκτήριο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας στις 14 Αυγούστου.

Στράτος Μαρίνος