Επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο 17χρονος Πολωνός «Μέσι»

Ο Ματέους Μουσιαλόφσκι με το παρατσούκλι ο Πολωνός «Μέσι» υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «Κόκκινους».  



Επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο 17χρονος Πολωνός «Μέσι»

Το παιδί-θαύμα των ακαδημιών της Λίβερπουλ έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο έπειτα από τις τρομερές εμφανίσεις με την Κ18 των «Κόκκινων». Ο 17χρονος Ματέους Μουσιαλόφσκι αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τις ακαδημίες της Λοτζ και ήδη έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Ο Πολωνός «Μέσι», όπως είναι το παρατσούκλι του, υπέγραψε για τρία χρόνια στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και ο Γιούργκεν Κλοπ τον έχει πάρει μαζί του στην Αυστρία για να κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Ήδη από την πρώτη του χρονιά στην ομάδα έχει δημιουργήσει μεγάλο χαμό γύρω από το όνομά του αφού βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την Λίβερπουλ Κ18 να φτάσει στον τελικό του Youth FA Cup.

Σε 25 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 12 φορές ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ και αδιαμφισβήτητα το highlight της σεζόν ήταν το γκολ που έβαλε κόντρα στη Νιούκαστλ για το οποίο βραβεύτηκε με το Γκολ της Χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ Κ18.

 

 

 

Στράτος Μαρίνος