Αποχαιρέτησε την Τσέλσι και τους οπαδούς ο Ζιρού

Για νέες περιπέτειες στην Serie A είναι πλέον έτοιμος ο Ολιβιέ Ζιρού που έχει ήδη ολοκληρώσει τα ιατρικά για λογαριασμό της Μίλαν, αποχαιρέτησε την Τσέλσι και τους οπαδούς των «μπλε» και η ανακοίνωση της μεταγραφής του στους «ροσονέρι» είναι θέμα ωρών. 



Αποχαιρέτησε την Τσέλσι και τους οπαδούς ο Ζιρού

Ο Γάλλος επιθετικός αποχωρεί οριστικά από το αγγλικό ποδόσφαιρο έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη θητεία του σε Άρσεναλ και Τσέλσι. 

Συνολικά επί αγγλικού εδάφους στην πρωτεύουσα όπου αγωνίστηκε επί 9 έτη, συμπλήρωσε 372 παιχνίδια και σκόραρε 144 φορές. 

Φυσικά πανηγύρισε τίτλους και μεγάλες στιγμές με την φανέλα της Τσέλσι, από την οποία αποχωρεί έναντι μόλις 1 εκατομμυρίου λιρών ώστε να λυθεί το συμβόλαιο που είχε ανανεωθεί μονομερώς από την ομάδα τον περασμένο Απρίλη. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους "μπλε", τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και το κλαμπ για τις τρομερές στιγμές. Αποχωρώ χαρούμενος, ήταν μαγικά όσα καταφέραμε με τις κατακτήσεις του Κυπέλλου, του Γιουρόπα Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ» έγραψε ο ποδοσφαιριστής στα social media. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης