Σάκα: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα εμφανιστούν οι ρατσιστές...» (pic)

Ο Μπουκάγιο Σάκα έδειξε πως πλέον είναι τόσο συνηθισμένο και δεδομένο στο αγγλικό ποδόσφαιρο να εμφανίζονται οι άμυαλοι ρατσιστές, τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή που έχασε το πέναλτι στον τελικό του Euro, γνώριζε πως θα δεχόταν μίσος στα social media...



Σάκα: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα εμφανιστούν οι ρατσιστές...» (pic)

Ο νεαρός εξτρέμ της ¶ρσεναλ ήταν ο ένας εκ των τριών που δέχθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις από ανώνυμους λογαριασμούς στα social media μετά τα χαμένα τους πέναλτι απέναντι στην Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ» το βράδυ της Κυριακής, με τα «τρία λιοντάρια» να χάνουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρόπαιο έπειτα από 55 χρόνια.

«Δεν θα αφήσω αυτή τη στιγμή να με λυγίσει. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα συμβεί όλο αυτο πράγμα και θα δεχόμουν το μίσος του κόσμου και αυτή είναι η πικρή και σκληρή πραγματικότητα για τα social media. Δεν υπάρχει γίνεται κάτι δραστικό για να σταματήσουν όλα αυτά.

Δεν θέλω κανένα άλλο παιδί ή ενήλικας να περάσει αυτό που πέρασα εγώ με τα μηνύματα μίσους που δεχθήκαμε με τον Μάρκους και τον Τζέιντον» έγραψε μεταξύ άλλων ο Σάκα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης