Η Μαγιόρκα θέλει να σώσει τον Στάριτζ από τη 17μηνη αγωνιστική απραξία (vids)

Ο ισπανικός σύλλογος βρέθηκε και πάλι στα κορυφαία σαλόνια της Ισπανίας και θέλει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Άγγλο επιθετικό, που δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ.



Η Μαγιόρκα θέλει να σώσει τον Στάριτζ από τη 17μηνη αγωνιστική απραξία (vids)

Ο Ντάνιελ Στάριτζ είχε χαθεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη έπειτα το 16μηνο ban από κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αφού παραβίασε τους στοιχηματικούς κανόνες.

Η Μαγιόρκα, η οποία ανέβηκε και πάλι στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Άγγλο επιθετικό, προσφέροντάς του ένα 10ημερο δοκιμαστικό στην ομάδα.

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ αγωνίστηκε τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι πριν από 17 μήνες, το Φεβρουάριο του 2020, στην ισοπαλία της Τράμπζονσπορ με 2-2 κόντρα στην Μπεσίκτας.

Ο 31χρονος πρώην διεθνής με τα «Τρία Λιοντάρια» δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ, αφού προπονείται καθημερινά όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαγιόρκα αγωνίζεται το Σάββατο 17/07 με αντίπαλο την Ίμπιζα για αγώνα προετοιμασίας και σε περίπτωση που ο Στάριτζ εντυπωσιάσει στις προπονήσεις, δεν θα είναι απίθανο να αγωνιστεί και πάλι έπειτα από τόσους μήνες απραξίας! 

 

 

Στράτος Μαρίνος