Σάντσο: «Δεν είναι κάτι καινούργιο οι ρατσιστικές επιθέσεις, το μίσος δεν θα νικήσει»! (pic)

Ο Τζέιντον Σάντσο χρειάστηκε τρεις μέρες μετά τον τελικό του Euro για να καταφέρει να βρει λόγια να πει προς τον κόσμο μέσω social media, σχολιάζοντας και τις ρατσιστικές επιθέσεις προς το πρόσωπό του αλά και προς τους Ράσφορντ και Σάκα. «Δεν είναι κάτι καινούργιο, ως κοινωνία πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο» είχε να πει. 



Σάντσο: «Δεν είναι κάτι καινούργιο οι ρατσιστικές επιθέσεις, το μίσος δεν θα νικήσει»! (pic)

Ο διεθνής εξτρέμ ήταν ένας εκ των τριών που αστόχησαν από την άσπρη βούλα στα πέναλτι του τελικού απέναντι στην Ιταλία με αποτέλεσμα η Αγγλία να ηττηθεί στον πρώτο της τελικό σε μεγάλη διοργάνωση μετά το 1966 και στον πρώτο της τελικό σε Euro. 

Έγινε ένας εκ των τριών (μαζί με τους Ράσφορντ και Σάκα) που βρέθηκαν στο στόχαστρο των άμυαλων ρατσιστών και δέχθηκαν εμετικά μηνύματα μετά το παιχνίδι της Κυριακής. 

Ο Σάντσο, βρήκε τη δύναμη και τις λέξεις την Τετάρτης για να πει μερικά πράγματα προς τον κόσμο μέσω social media και μεταξύ άλλων σχολίασε: 

«Είναι το χειρότερο συναίσθημα που μπορώ να θυμηθώ τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ δύσκολο να βρω λέξεις να το περιγράψω. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά θετικά να κρατήσουμε από αυτό το τουρνουά, αν και ο πόνος θα αργήσει πολύ να φύγει. Δεν θα προσποιηθώ ότι δεν έγινε τίποτα με τις ρατσιστικές επιθέσεις, ωστόσο, δυστυχώς αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο... Ως κοινωνία πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο. Το μίσος δεν θα νικήσει». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης