Ο Ράσφορντ μπαίνει στο χειρουργείο και χάνει την έναρξη της σεζόν

Το χειρουργείο για το πρόβλημα στον ώμο του Ράσφορντ είναι πολύ πιθανό να τον αναγκάσει να χάσει ακόμα και οκτώ παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ξεκίνημα της νέας σεζόν...



Ο Ράσφορντ μπαίνει στο χειρουργείο και χάνει την έναρξη της σεζόν

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον ώμο εδώ και αρκετό καιρό θέλει να λύσει ο Μάρκους Ράσφορντ, που σκέφτεται να μπει στο χειρουργείο με κίνδυνο να μείνει 2 μήνες εκτός και να χάσει τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Σύμφωνα με την Telegraph, ο 23χρονος έκανε εξετάσεις που έδειξαν ρήξη στο μυ του αριστερού ώμου αλλά δεν είναι αναγκαίο να εγχειριστεί αμέσως.

Ωστόσο, ο παίκτης πιστεύει ότι ο τραυματισμός του παραμένει σοβαρός και με τον καιρό και θα τον εμποδίζει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το χειρουργείο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του Ιουλίου και αυτό σημαίνει ότι ο Ράσφορντ κινδυνεύει να χάσει την έναρξη της σεζόν, καθώς η αποθεραπεία μετά το χειρουργείο υπολογίζεται σε 6 με 8 εβδομάδες.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να χάσει τους αγώνες των «Κόκκινων Διαβόλων» σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που θα γίνουν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Στράτος Μαρίνος