Αντιδρά η Μπέρμιγχαμ για Ο’Κόνορ

Καμία παρατυπία δεν υπήρχε στην παραχώρηση του Γκάρι Ο΄Κόνορ από την Μπέρμιγχαμ στην Μπάρνσλεϊ, όπως τονίζει η διοίκηση των «μπλε». Ο διεθνής Σκωτσέζος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως αποκαλύφθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.



Αντιδρά η Μπέρμιγχαμ για Ο’Κόνορ

Ο 28χρονος στράικερ αγωνίζονταν στην Μπέρμιγχαμ από το 2007, ενώ την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπάρνσλεϊ.

Το χρονικό διάστημα του δανεισμού του συνέπεσε, τόσο με τον τραυματισμό του, όσο και με ότι την περίοδο που βρέθηκε θετικός σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Από την πλευρά της, η Μπέρμιγχαμ ξεκαθαρίζει ότι αφενός μεν δεν υπήρχε καμία περίπτωση να είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή αν ήταν σε θέση να γνωρίζει ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών, αφετέρου ότι δεν υπάρχει καμία παρατυπία στο δανεισμό του στην Μπάρνσλεϊ.

Οι «μπλε» τονίζουν ότι ο δανεισμός του Σκωτσέζου στράικερ δεν σχετίζεται με την τιμωρία του, αν και ακόμη δεν έχουν προβεί στην έκδοση κάποιας ανακοίνωσης και περιορίζονται σε off the record δηλώσεις των διοικούντων τους. 

Διαβάστε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για τη "λίστα της ντροπής".