Να φτάσει στον τίτλο με την… συμβολή του Μπεράρντι!

Η μεγάλη ώρα του τελικού έφτασε και η Ιταλία επιθυμεί να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου EURO, αναζητώντας έναν πρωταγωνιστή!  

Να φτάσει στον τίτλο με την… συμβολή του Μπεράρντι!

Πρόκειται πιθανώς για ένα ζευγάρι που στο ξεκίνημα του EURO δεν φάνταζε πιθανό να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και να είναι αυτό που θα διεκδικήσει το τρόπαιο! Παρά ταύτα, οι εμφανίσεις, τόσο της Ιταλίας, όσο και της Αγγλίας δικαιολογούν στο απόλυτο βαθμό το σπουδαίο κατόρθωμά τους και την αποψινή αναμέτρηση στο Wembley!

Οι Ιταλοί άλλωστε αποτελούν μία εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα, η οποία δεν έχει… έρθει σε επαφή με διαφορετικό αποτέλεσμα, πλην της νίκης, ενώ σε αντίστοιχη μοίρα βρίσκονται και οι Άγγλοι, με το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, και να βλέπει τον Τζόρνταν Πίκφορντ να πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, είτε σε συλλογικό, είτε σε διεθνές επίπεδο!

Αμφότερες κατόρθωσαν να προκριθούν στον τελικό με κάτι περισσότερο από 90' στους αγώνες των ημιτελικών, με κάθε μία από τις δύο αποψινές «μονομάχους» να βρίσκει έναν ήρωα.

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην περίπτωση της Ιταλίας, ο Ντοναρούμα διακρίθηκε, ενώ για τα «Τρία Λιοντάρια», ο Χάρι Κέιν «έγραψε» ιστορία, όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ στα χρονικά της εθνικής ομάδας σε μεγάλο τουρνουά, «ισοφαρίζοντας» τα 10 τέρματα του Γκάρι Λίνεκερ.

Πλέον όμως, φτάσαμε στον τελικό. Σε ένα μοναδικό ματς, που δεν περιλαμβάνει φαβορί και σαφώς δύσκολα προβλέπεται το πρόσωπο που θα ξεχωρίσει.

Η Αγγλία άλλωστε έχει πολλές ισχυρές προσωπικότητες στην αποστολή, ενώ η Ιταλία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από το… «απρόβλεπτο». Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Nτομίνικο Μπεράρντι της Σασουόλο.

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο εξαιρετικός Ιταλός ποδοσφαιριστής της «Σκουάντρα Ατζούρα», ο οποίος μετρά 16 συμμετοχές και 5 γκολ, έχοντας παράλληλα καταγράψει και δύο τελικές πάσες οι οποίες μετουσιώθηκαν σε ασίστ και τον κατέστησαν σημαντικό στην φετινή διοργάνωση!

Θα καταφέρει να αναδειχθεί πρωταγωνιστής για 3η φορά στο ίδιο τουρνουά; Οι Ιταλοί «ποντάρουν» πάνω του, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον πιστεύει και η απόδοση 4,50 στο ενδεχόμενο επίτευξης του πρώτου του γκολ, μόνο απαρατήρητη δεν είναι δυνατό να περάσει!