Η Βασίλισσα έστειλε μήνυμα στην Αγγλία για τον μεγάλο τελικό!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θυμήθηκε την ευτυχία των Άγγλων ποδοσφαιριστών όταν εκείνη τους παρέδωσε το Μουντιάλ του '66 και ευχήθηκε με θέρμη στους παίκτες του Σάουθγκεϊτ να τα καταφέρουν στον τελικό της Κυριακής απέναντι στην Ιταλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 



Η Βασίλισσα έστειλε μήνυμα στην Αγγλία για τον μεγάλο τελικό!

Με ένα λιτό, αλλά γεμάτο ουσία και τιμή μήνυμά της, η Βασίλισσα Ελισάβετ ανέφερε προς τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας πως θα μείνουν στην ιστορία για το πνεύμα, την αφοσίωσή τους και την υπερηφάνια με την οποία αγωνίζονται. 

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Πριν από 55 χρόνια είχα την τύχη να παραδώσω στον Μπόμπι Μουρ το Παγκόσμιο Κύπελλο και αντιλήφθηκα πόσα πολλά σήμαινε αυτό στους παίκτες, τον προπονητή και το υπόλοιπο επιτελείο, φτάνοντας στην επιτυχία σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. 

Θα ήθελα να σας συγχαρώ εκ μέρους και ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας για την παρουσία στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία για την Κυριακή, με την ελπίδα πως η ιστορία θα γράψει όχι μονάχα την επιτυχία, αλλά και το πνεύμα, την αφοσίωσή σας και την υπερηφάνια σας». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης