Ο μπαμπάς Μαντσίνι στο Μάντσεστερ

Ο γιός του χτίζει την Μάντσεστερ Σίτι της νέας εποχής και αυτός ταξίδεψε στην Αγγλία για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα. Ο Αλντο Μαντσίνι θα καμαρώσει από τις εξέδρες του «Etihad Stadium» την προσπάθεια του Ρομπέρτο να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Νάπολι.



Ο μπαμπάς Μαντσίνι στο Μάντσεστερ
Ο 75χρονος Άντο δεν είχε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δει από κοντά παιχνίδι της ομάδας του γιού του αφού ταλαιπωρείτε από πολλά προβλήματα υγείας όμως σήμερα έφτασε η στιγμή που όπως ο ίδιος τόνισε θα νιώσει απόλυτα υπερήφανος. «Νομίζω θα είναι μοναδικό συναίσθημα. Λατρεύω το αγγλικό ποδόσφαιρο, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερο από το ιταλικό. Ο Ρομπέρτο δουλεύει με σοβαρούς ανθρώπους και κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψει πίσω σύντομα» δήλωσε ο Άλντο Μαντσίνι.
 
Βέβαια ο Ρομπέρτο θα πατήσει ιταλικό έδαφος το Νοέμβριο όταν η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο», στο γήπεδο που ο ίδιος σκόραρε το καλύτερο γκολ της καριέρας του με τη φανέλα της Σαμπντόρια το 1991. «Το ντεμπούτο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ξεχωριστό για μένα. Όχι μόνο επειδή θα βρεθεί ο πατέρας μου στο γήπεδο αλλά γιατί απέναντί μας θα έχουμε τη Νάπολι. Μια ιστορική ομάδα του ιταλικού ποδοσφαίρου» τόνισε ο τεχνικός της Σίτι
 
Ο Ιταλός κόουτς επανέλαβε τις δυσκολίες του ομίλου αλλά φάνηκε αισιόδοξος. «Είναι ένας όμιλος στον οποίο μπορεί να τερματίσεις πρώτος αλλά και τέταρτος. Η ιστορία του ποδοσφαίρου πάντως δείχνει ότι όταν μια ομάδα παίρνει την πρόκριση από έναν όμιλο «θανάτου» τότε φτάνει μακριά. Ίσως επειδή συνηθίζει από νωρίς στα δύσκολα»