Βεράτι: «Λίγο γενναιόδωρο πέναλτι – ο τελικός θα είναι επικός»

Ο Ιταλός μέσος μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τον τελικό της Κυριακής, τον οποίο χαρακτήρισε «επικό» ενώ τόνισε πως το πέναλτι της Αγγλίας με τη Δανία ήταν «λιγάκι γενναιόδωρο» .  



Βεράτι: «Λίγο γενναιόδωρο πέναλτι – ο τελικός θα είναι επικός»

Αγγλία και Ιταλία θα αναμετρηθούν την Κυριακή στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Euro 2020 με τον Μάρκο Βεράτι να μιλάει στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης για τον επικείμενο αγώνα.

Όταν ρωτήθηκε για το πέναλτι που κέρδισε ο Στέρλινγκ και έδωσε την πρόκριση στα «Τρία Λιοντάρια», εκείνος απάντησε:

«Πιθανότατα ήταν λιγάκι γενναιόδωρο πέναλτι αλλά αυτή είναι η φύση του ποδόσφαιρο. Η Αγγλία έκανε εξαιρετική δουλειά. Έφτασαν στον τελικό για πρώτη φορά και αυτό λέει πολλά. 

Έχουν δεχτεί μόλις 1 γκολ σε όλη τη διοργάνωση, είναι μια πολύ συμπαγής και ισορροπημένη ομάδα, με καλούς παίκτες και άξιζε να φτάσει ως τον τελικό. Τώρα όλα θα παιχτούν στον τελικό που πιστεύω θα είναι ένα επικό παιχνίδι που θα γράψει ιστορία όποιος και αν κερδίσει. 

Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ σκληρή ομάδα, παίζουν εντός έδρας και αλλά είναι όνειρό μας να κατακτήσουμε το Euro. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο αλλά είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε να αγωνιζόμαστε υπό αυτές τις συνθήκες.

Ένα παιχνίδι Αγγλία- Ιταλία είναι πάντα σημαντικό, θα υπάρξει μόνο ένας νικητής και ελπίζω να είμαστε εμείς. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Στράτος Μαρίνος