Οι Άγγλοι διεθνείς θα δωρίσουν χρήματα στο σύστημα υγείας στη χώρα

Το NHS είναι σε δύσκολη κατάσταση στην Αγγλία και οι παίκτες θέλουν να ευχαριστήσουν τους γιατρούς και νοσηλευτές για τη δουλειά που έχουν κάνει σε όλη τη διάρκεια του Covid-19.  



Οι Άγγλοι διεθνείς θα δωρίσουν χρήματα στο σύστημα υγείας στη χώρα

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση θα προβούν τα «Τρία Λιοντάρια» μετά από την ξέφρενη πορεία που έχουν κάνει στο Euro 2020.

Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει προσφέρει αρκετές φορές οικονομική βοήθεια στο σύστημα υγείας της χώρας και όπως φαίνεται θέλουν να συνεχίσουν αυτή την καλή πράξη.

Για αυτό το λόγο, θα δωρίσουν κάποια χρήματα ώστε να ανακουφιστεί το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας) αφού γιατροί και νοσηλευτές δουλεύουν συνεχώς για να κρατηθεί το επίπεδο μόλυνσης από τον ιό σε χαμηλά επίπεδα.

Σε περίπτωση που η Αγγλία κερδίσει την Ιταλία στον τελικό της Κυριακής, η Αγγλική Ομοσπονδία θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο κοντά στα 28 εκατομμύρια ευρώ, με το 40% (11 εκατ.) από αυτά να πηγαίνουν στα 26 μέλη της αποστολής της ομάδας.

Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ θα προσφέρουν κάποιο κομμάτι - αν όχι όλο - από αυτό το ποσό στο NHS, σε μία κίνηση ανθρωπιάς και σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους που μάχονται να κρατήσουν την κατάσταση σε ανώδυνα επίπεδα για τη χώρα.

Στράτος Μαρίνος