Ο Χέντερσον έτοιμος για κάτι που ποτέ ξανά κανείς Άγγλος δεν έχει πετύχει!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον μπορεί να μην είναι βασικός στην εθνική ομάδα της Αγγλίας με την τρομερή συνεργασία που έχουν οι Φίλιπς και Ράις στον άξονα, ωστόσο, αν κρεμάσει και το μετάλλιο του Πρωταθλητή Ευρώπης στον λαιμό του το φετινό καλοκαίρι, θα έχει γράψει χρυσή ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας του!  



Ο Χέντερσον έτοιμος για κάτι που ποτέ ξανά κανείς Άγγλος δεν έχει πετύχει!

Ο «Χέντο», εκ των πιο σημαντικών αρχηγών στα χρονικά της Λίβερπουλ και φυσικά ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να σηκώνει κούπες δίχως σταματημό, μπορεί το βράδυ της Κυριακής να έχει πάρει στα χέρια του και το τρόπαιο του Euro 2020.

Η Αγγλία θα κοντραριστεί με την εντυπωσιακή Ιταλία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στο «Γουέμπλεϊ» και σε περίπτωση που τελικά η κούπα... έρθει στο σπίτι της, τότε ο Τζόρνταν Χέντερσον θα είναι μνημονεύεται αιώνια στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Κι αυτό γιατί κανείς συμπατριώτης του δεν έχει καταφέρει να έχει στην τροπαιοθήκη του μετάλλια νικητή από Τσάμπιονς Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, Λιγκ Καπ, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα!

Κώστας Ζάλιαρης