Ο επαγγελματίας Γκρίλις έγινε ο 3ος Άγγλος με... αλλαγή στην αλλαγή

Ο Τζακ Γκρίλις μπορεί να μη χάρηκε πολύ για την αλλαγή που έγινε στο ημίχρονο της παράτασης ωστόσο είναι επαγγελματίας και αντιμετώπισε σωστά την κατάσταση.  



Ο επαγγελματίας Γκρίλις έγινε ο 3ος Άγγλος με... αλλαγή στην αλλαγή

Μπορεί να είναι ο αγαπημένος του κοινού, μπορεί να φωνάζουν ρυθμικά τ' όνομά του όλοι μέσα στο γήπεδο ζητώντας από τον Σάουθγκεϊτ να τον βάλει στο παιχνίδι, όμως ο Τζακ Γκρίλις δεν παύει να είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θα βάλει το καλό της ομάδας του πάνω από το δικό του.

Ο 25χρονος αρχηγός της Άστον Βίλα μπήκε αλλαγή στο 69ο λεπτό για την Αγγλία με το σκορ να είναι ισόπαλο. Αγωνίστηκε μόλις 35 λεπτά συν τις καθυστερήσεις και ο Σάουθγκεϊτ τον αντικατέστησε στο ημίχρονο της παράτασης για να βάλει στη θέση του τον Κίεραν Τρίπιερ ώστε να αγωνιστεί με 5αδα στην άμυνα.

Με αυτή την αλλαγή, ο Γκρίλις έγινε μόλις ο 3ος Άγγλος που γίνεται «αλλαγή στην αλλαγή» μετά τους Τζέιμι Ρέντναπ (Euro 1996) και Άαρον Λένον (Μουντιάλ 2006). 

Ωστόσο, ο Άγγλος διεθνής κατανόησε το σκεπτικό της αλλαγής του και παρά την γκριμάτσα που τον έπιασε η κάμερα να κάνει, δέχτηκε την απόφαση του προπονητή του.

Τώρα θα έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία με τα «Τρία Λιοντάρια» καθώς με νίκη την Κυριακή θα φέρουν σπίτι το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο και το δεύτερο τρόπαιο μεγάλης διοργάνωσης από το μακρινό 1996 και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

 

Στράτος Μαρίνος