Επαγγελματίας στη Λίβερπουλ ο πιτσιρίκος που έδωσε την μπάλα στο κόρνερ του Άρνολντ στο έπος με την Μπαρτσελόνα!

Ο Όκλεϊ Κανονίερ, ο μικρός που το 2019 είχε μείνει στην ιστορία για την άμεση τροφοδότηση του Άρνολντ στο κόρνερ από το οποίο η Λίβερπουλ έφτασε στο επικό 4-0 επί της Μπαρτσελόνα, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του λιμανιού! 



Επαγγελματίας στη Λίβερπουλ ο πιτσιρίκος που έδωσε την μπάλα στο κόρνερ του Άρνολντ στο έπος με την Μπαρτσελόνα!

O 17χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις ακαδημίες των «κόκκινων» από το τμήμα κ-12 και μάλιστα, την περασμένη σεζόν ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά ως μέλος της ομάδας κ-18 υπό τις οδηγίες του Μαρκ Μπριτζ – Γουίλκινσον.

Σκόραρε σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής περιόδου σε παιχνίδι με τη Λιντς τον περασμένο Νοέμβρη στο Μέλγουντ και τώρα είναι πλέον επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ!

Ο μικρός, πίσω στο 2019 ήταν ball-boy στο «Άνφιλντ» και έζησε από κοντά την μαγική νύχτα που η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ διέλυσε με το τελικό 4-0 τους «μπλαουγκράνα» για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Μάλιστα είχε αποσπάσει τα θετικά λόγια και του Ζοσέ Μουρίνιο που είχε αναφερθεί στην ευστροφία του ώστε να δώσει γρήγορα την μπάλα στον Αλεξάντερ – Άρνολντ κι εκείνος να εκτελέσει το πιο έξυπνο και γρήγορο κόρνερ στα χρονικά της διοργάνωσης για το 4-0 από τον Οριγκί...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης