Ο «γουρλής» Μάκελι θα σφυρίξει την Αγγλία

Διαιτητής του αποψινού ημιτελικού ανάμεσα σε Αγγλία και Δανία θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι που βοήθησε τα «Τρία Λιοντάρια» να σπάσουν τη «γερμανική» κατάρα.  



Ο «γουρλής» Μάκελι θα σφυρίξει την Αγγλία

Ο Ντάνι Μάκελι θα είναι ο διαιτητής στον αποψινό ημιτελικό του Euro 2020, με τον Ολλανδό να σφυρίζει για δεύτερη φορά παιχνίδι της Αγγλίας στη φετινή διοργάνωση.

Τα «Τρία Λιοντάρια» κλήθηκαν να αγωνιστούν με τον Ολλανδό στη σφυρίχτρα στο παιχνίδι με τη Γερμανία για την φάση των «16» και κατάφεραν να σπάσουν τη «γερμανική» κατάρα που τους ακολουθούσε από τα μεγάλα τουρνουά του 1996 και του 2010. 

Ο Μάκελι έδειξε 5 κίτρινες κάρτες σε εκείνο τον αγώνα με τις τρεις να έρχονται για παίκτες της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, οι Φίλιπς, Ράις και Μαγκουάιρ δέχτηκαν την τιμωρία του Ολλανδού, κάτι που τους έφερε στο όριο των καρτών στο παιχνίδι με την Ουκρανία.

Ωστόσο, οι τρεις παίκτες κατάφεραν να μείνουν μακριά από το μπλοκάκι του Γερμανού Μπριχ, στο παιχνίδι με των προημιτελικών και είναι διαθέσιμοι για τον αποψινό αγώνα.

Ο 38χρονος Μάκελι έχει υπάρξει «άρχοντας του αγώνα» τρεις φορές στη φετινή διοργάνωση χωρίς ακόμα να έχει καταλογίσει κάποιο πέναλτι, ενώ έχει μοιράσει 12 κίτρινες κάρτες.

Στράτος Μαρίνος