Να «κερδίσει» τον Φιλ Φόντεν και την πρόκριση στον τελικό του EURO

Η μεγάλη ώρα για την Αγγλία έφθασε και τα «Τρία Λιοντάρια» καλούνται να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων, συνοδεύοντας την άκρως επιτυχημένη πορεία τους με μία πρόκριση στον τελικό, απέναντι στην Δανία.  

Να «κερδίσει» τον Φιλ Φόντεν και την πρόκριση στον τελικό του EURO

Πρόκειται για την καλύτερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της. Η Αγγλία αποδίδει εξαιρετικά, η ανασταλτική της λειτουργία παρουσιάζεται αλάνθαστη, η πρόκρισή της επί της Γερμανίας, πιστοποίησε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, και ο τελικός φαντάζει πλέον, μόλις δύο βήματα μακριά.

Η προσέγγιση των αναμετρήσεων από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι απόλυτα επιτυχημένη, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας έχει δικαιωθεί στο ακέραιο, με τα «Τρία Λιοντάρια» να αποτελούν την μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ σε ολόκληρο το EURO. Μάλιστα, έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν μόλις 10 τελικές προσπάθειες στον στόχο από τον αντίπαλο.

Αν όλα αυτά συνδυαστούν με την παραγωγικότητα στο επιθετικό τρίτο και με την αισθητή βελτίωση της απόδοσης του Χάρι Κέιν, είναι δυνατό να αντιληφθεί κανείς την επίδραση τόσο του Wembley, όσο και του Σάουθγκεϊτ, στον τρόπο που οι Άγγλοι επιθυμούν να αναβιώσουν τις στιγμές του 1966!

bwin - Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! |21+

Παρόλα αυτά, στόχος του νυν τεχνικού της Αγγλίας είναι να βάλει στην εξίσωση και τον Φιλ Φόντεν. Τον νεαρό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Premier League, στην κατηγορία των νεαρών, ξεπερνώντας τους αριθμούς του Μπουκάγιο Σάκα, που πρωταγωνιστεί επίσης με την Αγγλία, στις έξι αναμετρήσεις που έχει βρεθεί στο αρχικό της σχήμα.

Ο Φόντεν με την φανέλα της Αγγλίας δεν έχει την επίδραση που όλοι ανέμεναν. Έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο αναμετρήσεις, δεν έχει ολοκληρώσει καμία και έχει απωλέσει και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Αγγλίας σε ολόκληρο το τουρνουά, με το σουτ του πρώτου ημιχρόνου που κατέληξε στο δοκάρι, στην εναρκτήρια αναμέτρηση απέναντι στην Κροατία.

Πλέον, οι πιθανότητες που συγκεντρώνει ώστε να αγωνιστεί είναι μεγάλες. Ο Σάκα είναι ανέτοιμος, εξαιτίας ενός τραυματισμού που βίωσε, μετά το ματς απέναντι στην Τσεχία, ο Γκρίλις δεν ξεκινά στο βασικό σχήμα, ενώ και ο Τζέιντον Σάντσο που ξεκίνησε βασικός απέναντι στην Ουκρανία, δεν φάνηκε πως βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση, ώστε να αποτελέσει βασική επιλογή, σε έναν «πρόωρο τελικό».

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κάπως έτσι ο Φιλ Φόντεν μπαίνει στην συζήτηση, με στόχο να πραγματοποιήσει την 9η συμμετοχή του με το εθνόσημο, και να σκοράρει το τρίτο του γκολ, αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του την Δανία.

Θα τα καταφέρει; Μία απόδοση της τάξεως του 4,33 για anytime scorer παρουσιάζεται ιδανική, και ο Φιλ Φόντεν καλείται να την επιβεβαιώσει!