Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Σάουθγκεϊτ και η δύσκολη απόφαση

Ο τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» έχει να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση για το παιχνίδι με τη Δανία στο Γουέμπλεϊ καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και πρέπει να καταλήξει σε μια 11αδα.  



Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Σάουθγκεϊτ και η δύσκολη απόφαση

Η Αγγλία δίνει μάχη απόψε τη Δανία στον ημιτελικό του Euro 2020, στην προσπάθεια της να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μεγάλο τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Γκάρεθ Σαουθγκεϊτ έχει να αντιμετωπίσει έναν «ευχάριστο» πονοκέφαλο καθώ έχει όλους τους παίκτες υγιείς και διαθέσιμους για τον αποψινό αγώνα.

Μετά και την επιστροφή του Σάκα στις προπονήσεις, με το 19χρονο εξτρέμ να χάνει την εμφατική νίκη με 4-0 κόντρα στην Ουκρανία, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας σκέφτεται να κρατήσει το 4-2-3-1 που παρέταξε στο τελευταίο παιχνίδι και να κάνει κάποιες μικρές αλλαγές στην 11αδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Σάουθγκεϊτ σκέφτεται να επαναφέρει τον Μπουκάγιο Σάκα στο αρχικό σχήμα παρά τον μικροτραυματισμό που τον κράτησε μακριά από τις προπονήσεις.

Ωστόσο, αυτή μοιάζει να είναι η μοναδική αλλαγή που σκέφτεται ο 50χρονος τεχνικός, καθώς οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι ίδιοι με το παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία.

Η επιθετική πανοπλία επιτρέπει στον Σάουθγκεϊτ να ανακατέψει την τράπουλα στη μεσοεπιθετική γραμμή και να αιφνιδιάσει τους Δανούς που έρχονται έτοιμοι για να προκριθούν στον τελικό.

Στράτος Μαρίνος