Ο Ρομπέρτο Κάρλος μίλησε για τον… «Σομπέρτο Κάρλος»

Ο άλλοτε αριστερός μπακ των «Γκαλάκτικος» πήρε θέση για την σύγκριση που γίνεται ανάμεσα σε αυτόν και τον Λουκ Σο λόγω των εκπληκτικών εμφανίσεων του τελευταίου.  



Ο Ρομπέρτο Κάρλος μίλησε για τον… «Σομπέρτο Κάρλος»

Ο Ρομπέρτο Κάρλος εντυπωσιάστηκε από τον Άγγλο αριστερό μπακ με τον Βραζιλιάνο να πιστεύει ότι έχει τα φόντα να φτάσει μέχρι την κορυφή.

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός έχει κάνει κάποιες εκπληκτικές εμφανίσεις στο Euro 2020 και έχει βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Ουκρανία, στο οποίο μοίρασε και δύο ασίστ, του «βγήκε» το παρατσούκλι «Σομπέρτο Κάρλος» από τους Κέιν και Ράις.

Ο 50χρονος παλαίμαχος Βραζιλιάνος μπακ μίλησε για το παρατσούκλι και τις συγκρίσεις που του γίνονται με τον Άγγλο αμυντικό.

«Μπορείς να δεις ότι έχει κίνητρο. Βελτιώνεται όλο και περισσότερο, η εμφάνισή του με την Ουκρανία ήταν πολύ καλή. Είναι σημαντικό κομμάτι της Αγγλίας, μαζί με τους υπόλοιπους. 

Γίνεται όλο και καλύτερος σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να φτάσει μέχρι και την κορυφή. Είναι το αριστερό μπακ της Αγγλίας, μόνο του αυτό λέει πολλά». 

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού του με τον Σο, ο Ρομπέρτο Κάρλος απάντησε: «Δεν μ' αρέσει να κάνω συγκρίσεις.

Είναι δύο πολύ διαφορετικές περίοδοι στο ποδόσφαιρο, εγώ είχα τη δική μου και αυτός τώρα τη δική του. Αν μπορώ να πω ότι μοιάζουμε σε κάτι με τον Σο, είναι ότι έχει δύναμη και την επιθυμία να κερδίζει πάντα, όπως και εγώ».

Στράτος Μαρίνος