Ο Κρίστενσεν έπιασε μεγαλύτερη ταχύτητα από Στέρλινγκ και... Μπαπέ!

Ο Αντρέας Κρίστενσεν κάνει την χώρα του αλλά και την Τσέλσι υπερήφανες για τον τρόπο με τον οποίο βοηθάει την εθνική ομάδα της Δανίας στο φετινό Euro και έχει καταφέρει να καταγράψει ταχύτητα μεγαλύτερη ακόμα και από τον Κίλιαν Μπαπέ που φημίζεται για την σβελτάδα στα πόδια!  



Ο Κρίστενσεν έπιασε μεγαλύτερη ταχύτητα από Στέρλινγκ και... Μπαπέ!

Ο Δανός στόπερ της Τσέλσι έχει καταφέρει να πετύχει και ένα εκπληκτικό γκολ στο ματς από το οποίο το σύνολο του Γιούμλαντ κλείδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι στην Ρωσία στη φάση των γκρουπ.

Πέρα από τα όσα κάνει στην άμυνα για να συνεισφέρει στην παραμυθένια διαδρομή των Δανών, ο Αντρέας Κρίστενσεν έχει καταγράψει τη μεγαλύτερη ταχύτητα από κάθε άλλον συμπαίκτη του στο φετινό Euro (33,3 χλμ,/ώρα) και την 7η καλύτερη ταχύτητα ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες.

Ωστόσο, είναι τρομερό πως ξεπέρασε και τον Κιλιάν Μπαπέ που είχε ταχύτητα 32,2 χλμ./ώρα στη διοργάνωση, όπως επίσης και παίκτες όπως οι Ραχίμ Στέρλινγκ (33,1 χλμ./ώρα) και Κάιλ Γοουόκερ (32,8 χλμ./ώρα).

Από πλευράς Αγγλίας αυτός που έχει παρουσιάσει το καλύτερο σπριντ σε ταχύτητα είναι ο Μάρκους Ράσφορντ με 33,5 χλμ./ώρα.

Κώστας Ζάλιαρης