Η ώρα του Μάνουελ Λοκατέλι να πιστοποιήσει τον λόγο της επικείμενης μεταγραφής του!

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του διανύει αναμφίβολα ο Μάνουελ Λοκατέλι, με τον μέσο της Σασουόλο και της εθνικής Ιταλίας να καλείται να καθοδηγήσει με ασφάλεια την ομάδα του στον τελικό του EURO!  

Η ώρα του Μάνουελ Λοκατέλι να πιστοποιήσει τον λόγο της επικείμενης μεταγραφής του!

Μία «ανάσα» από τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης των εθνικών ομάδων, βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή η Ιταλία, με το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει πραγματοποιήσει ένα καταπληκτικό τουρνουά και να είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει φέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης στην πορεία της μέχρι και αυτή τη στιγμή το φετινό καλοκαίρι.

Παράλληλα διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του EURO, μετά την Αγγλία, η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ σε πέντε ενενηντάλεπτα, με τον Ντοναρούμα να έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του, μόλις δύο φορές, με κοινό χαρακτηριστικό των περιπτώσεων να αποτελεί ο τρόπος επίτευξής τους!

Οι Ιταλοί άλλωστε δεν έχουν δεχθεί γκολ σε κανονική ροή αγώνα, ενώ παραμένουν αήττητοι για 32 διαδοχικά παιχνίδια, μην έχοντας γνωρίσει την απογοήτευση της ήττας για δύο έτη!

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πλέον όμως βρίσκονται αντιμέτωποι με την Ισπανία, σε έναν «πρόωρο τελικό». Ένα ματς που τους ξυπνά έντονα μνήμες από τον τελικό του 2012, με βασικό τους στόχο να «ξορκίσουν» μια και καλή τα κατάλοιπα των αναμνήσεων που ακόμα τους ταλανίζουν, και να φθάσουν στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης, στο Wembley, αφιερώνοντας τον τίτλο στον «άτυχο» Σπινατσόλα, που λόγω τραυματισμού, επέστρεψε πρόωρα στην χώρα τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να στεφθεί ο στόχος της Ιταλίας από επιτυχία είναι να βρει ξανά έναν πρωταγωνιστή. Έναν πιο… ψύχραιμο που θα την καθοδηγήσει με ασφάλεια στον τελικό. Έναν Μάνουελ Λοκατέλι!

Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει «γοητεύσει» με τις εμφανίσεις του κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, έχει πετύχει δύο γκολ, διακρίνεται για την ψυχραιμία και την ωριμότητα στο παιχνίδι του, και θέτει την Σασουόλο στην ευχάριστη θέση των διαπραγματεύσεων, με σκοπό την εξασφάλιση ενός, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερου κέρδους.

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Είναι άλλωστε ένας σύγχρονος κεντρικός μέσος, ο οποίος καλύπτει με επιτυχία τον ρόλο του box to box, και δεν διστάζει να σουτάρει από μακριά, πράγμα που σημαίνει πως έχει την δυνατότητα να πάρει την ευθύνη, στα κρίσιμα σημεία κάθε αναμέτρησης.

Κάπως έτσι θα σκεφτεί και απέναντι στη «Φούρια Ρόχα», με τον Λοκατέλι να καλείται να αποδείξει τον λόγο που τόσο ομάδες της Premier League, αλλά και η Γιουβέντους, επιθυμούν την απόκτησή του.

Ένα ενδεχόμενο γκολ λοιπόν, αυτομάτως θα «εκτοξεύσει» την ποδοσφαιρική του αξία. Το γεγονός αυτό συναντάται σε μία απόδοση της τάξεως του 8,50 και το μομέντουμ του Λοκατέλι φαντάζει ιδανικό για να το επιβεβαιώσει!