Ο Κέιν θέλει κούπα και την δική του κορυφή!

Ο Χάρι Κέιν μετά τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ουκρανία και τα τρία τέρματα στα δυο πιο πρόσφατα ματς του Euro στοχεύει και στη δική του ιστορική κορυφή πέρα από αυτή που θέλει να καταλάβει η Αγγλία στο φετινό Euro.  



Ο Κέιν θέλει κούπα και την δική του κορυφή!

Μπορεί στους ομίλους ήταν... άφαντος, να δέχθηκε τρομερή κριτική, οι οπαδοί να καλούσαν τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον αφήσει στον πάγκο, όμως, η επιμονή του ομοσπονδιακού προπονητή στον επιθετικό της Τότεναμ έφερε και την τεράστια δικαίωση...

Ο Χάρι Κέιν μετά το γκολ απέναντι στην Γερμανία για το τελικό 2-0 στο «Γουέμπλεϊ», βρήκε δις το δρόμο για τα δίχτυα το βράδυ του Σαββάτου στο «Ολίμπικο» για να συνεισφέρει στο τελικό 4-0 επί της Ουκρανίας και την πρόκριση των Άγγλων στα ημιτελικά του Euro για πρώτη φορά έπειτα από 25 χρόνια.

Το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του Σάουθγκεϊτ έχει ακόμα μπροστά του δυο ματς για να πιάσει και να ξεπεράσει τον Γκάρι Λίνεκερ στην κορυφή των Άγγλων σκόρερ στα μεγάλα τουρνουά, αφού, έχει πετύχει 9 γκολ έναντι των 10 του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λέστερ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης