Σαν σήμερα: Η Αγγλία σπάει την κατάρα και προκρίνεται στα πέναλτι! (vid)

Τέτοια μέρα, πριν από μια τριετία, «Τρία Λιοντάρια» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κολομβίας στα πέναλτι, έσπασαν την κατάρα που έπεφτε πάνω τους στη διαδικασία από την άσπρη βούλα και πέρασαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.  



Σαν σήμερα: Η Αγγλία σπάει την κατάρα και προκρίνεται στα πέναλτι! (vid)

Σαν σήμερα, το 2018, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κολομβία για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και προκρίνεται στην επόμενη φάση με ήρωα τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Τα «Τρία Λιοντάρια» προηγήθηκαν στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάρι Κέιν, σε παράβαση που κέρδισε ο ίδιος. Ωστόσο, την τελευταία λέξη θα την έλεγαν οι Κολομβιανοί, με τον Γεράι Μίνα να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 90+3΄της αναμέτρησης και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.

Με το 1-1 να παραμένει και στο έξτρα ημίωρο, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα πέναλτι εκεί που μίλησε η κλάση του Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο τερματοφύλακας της Έβερτον θα αποκρούσει το πέναλτι του Κάρλος Μπάκα και στη συνέχεια ο Έρικ Ντάιερ θα ευστοχήσει στο τελευταίο χτύπημα για να στείλει την Αγγλία στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ίσως τα «Τρία Λιοντάρια» να έχουν ένα ακόμη ευχάριστο βράδυ απόψε με την Ουκρανία όπως και πριν 3 χρόνια.

 

 

 

Στράτος Μαρίνος