Με Μάουντ η ενδεκάδα της Αγγλίας

Ο Μέισον Μάουντ από την Τετάρτη προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα μετά την προληπτική καραντίνα του και φαίνεται ότι απόψε θα επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το ματς με την Ουκρανία. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Τρίπιερ πέρα από τον Σάκα...  



Με Μάουντ η ενδεκάδα της Αγγλίας

Η Αγγλία απόψε (22:00, ΑΝΤ1) θα διεκδικήσει μια θέση στα ημιτελικά του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απέναντι στην Ουκρανία στη Ρώμη, με τον Μέισον Μάουντ να επιστρέφει έχοντας χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω της προληπτικής καραντίνας.

Ο χαφ της Τσέλσι μετά το ντέρμπι με την Σκωτία αναγκάστηκε να απομονωθεί μαζί με τον Τσίλγουελ λόγω της στενής επαφής που είχαν με τον Μπίλι Γκίλμουρ, ο οποίος και διαγνώστηκε θετικός δυο μέρες μετά.

Από την Τετάρτη και μετά έχει κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δείχνει να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα των «τριών λιονταριών» απόψε απέναντι στους Ουκρανούς. Πέρα από τον Μπουκάγιο Σάκα, μικροπρόβλημα τραυματισμού φαίνεται πως αντιμετωπίζει και ο Κίεραν Τρίπιερ που είχε παίξει απέναντι στους Γερμανούς.

Οι υπόλοιποι που θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την παρουσία τους στην 11άδα της Αγγλίας είναι οι Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Σο, Στέρλινγκ και Κέιν...

Κώστας Ζάλιαρης