Με ηγέτη τον Ντόλμπεργκ, η Δανία συνεχίζει το παραμύθι!

Την εξαιρετική της πορεία στο EURO 2020, θα προσπαθήσει να συνεχίσει η Δανία, με τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ να οφείλει και πάλι, να «πάρει το όπλο του», και να οδηγήσει την χώρα του στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης!  

Με ηγέτη τον Ντόλμπεργκ, η Δανία συνεχίζει το παραμύθι!

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση λαμβάνει χώρα απόψε, ανάμεσα στην Τσεχία και την Δανία, με τους «τυπικά φιλοξενούμενους», να ατενίζουν την εν λόγω συνάντηση, ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να δώσουν συνέχεια στην ούτως ή άλλως, περίεργη διοργάνωση που έχουν κατορθώσει να λάβουν μέρος.

Και αυτό διότι οι Δανοί, ξεκίνησαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το EURO, ηττήθηκαν στις δύο πρώτες αναμετρήσεις τους, από την Ολλανδία και την Φινλανδία, είδαν τον Κρίστιαν Έρικσεν σχεδόν να χάνει τη ζωή του εντός γηπέδου, αλλά δεν τα παράτησαν.

Κέρδισαν την Ρωσία με το ευρύ 4-1, έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που προκρίνεται με μόλις μία επικράτηση από τον όμιλο που συμμετέχει, βρήκαν στον δρόμο τους την επικίνδυνη Ουαλία, σκόραραν ξανά τέσσερα γκολ, και οδηγήθηκαν στις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μία φύση επιθετική ομάδα, η οποία θέτει ως προτεραιότητά της την παραγωγή ευκαιριών, έχοντας όμως δεχθεί μόλις μία φορά σε τέσσερα ενενηντάλεπτα περισσότερα από ένα τέρματα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκονται τόσο ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ, όσο και ο Πόουλσεν, οι οποίοι έχουν πετύχει αθροιστικά τα 4 από 10 γκολ που έχει καταγράψει η Δανία, καθιστούν το σύνολο του Κάσπερ Γιούλμαν, άκρως ανταγωνιστικό.

Πιθανώς και μόνο, η παρουσία του Ντόλμπεργκ στο δικό της, επιθετικό τρίτο να διαφοροποιεί προς όφελός της κάθε είδους συζήτηση. Πρόκειται άλλωστε για έναν ικανότατο επιθετικό, που μπορεί να βρει δίχτυα τόσο μέσα από το «κουτί», όσο και εκτός αυτού, ενώ αρέσκεται να δοκιμάζει τα πόδια του εκτός περιοχής, πράγμα που απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο πρώτο γκολ απέναντι στην ομάδα των Μπέιλ και Ράμσεϊ.

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η σεζόν του με τη Νις ήταν θετική, σκοράροντας 6 γκολ σε 25 συμμετοχές, ενώ η επιστροφή του στην Ολλανδία φαίνεται πως σηματοδότησε και την «αφύπνισή» του, κάνοντας τον να θυμηθεί την προ πενταετίας καλύτερή του σεζόν, με 16 γκολ και 6 ασίστ, σε 25 ματς, με την φανέλα του Άγιαξ.

Πλέον, ο Ντόλμπεργκ οφείλει να συνεχίσει το μομέντουμ του, και να καθοδηγήσει την Δανία στην συνέχεια του… παραμυθιού. Το να σκοράρει ο ίδιος και η χώρα του να κερδίσει την πρόκριση, ισούται με μία απόδοση της τάξεως του 4,50!