Κέβιν Ντε Μπρόινε: «Ήταν θαύμα που έπαιξα, ένιωθα υπεύθυνος»

Ο μέσος της εθνικής Βελγίου ήταν αρκετά συγκινημένος μετά τον αποκλεισμό από την Ιταλία και παραδέχτηκε πως έπαιζε τραυματίας σε ολόκληρο το 90λεπτο.  



Κέβιν Ντε Μπρόινε: «Ήταν θαύμα που έπαιξα, ένιωθα υπεύθυνος»

Το Βέλγιο ηττήθηκε από την Ιταλία με 2-1 στα προημιτελικά και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Euro 2020. Παρά τις εκτιμήσεις των ειδικών, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι γιατί όπως είπε, «ένιωθα υπεύθυνος να παίξω για τη χώρα μου».

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αποκάλυψε : «Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό. Είναι θαύμα που έπαιξα σήμερα γιατί σίγουρα υπάρχει ζημιά στον αστράγαλό μου, ένα σκίσιμο στους συνδέσμους.

Αλλά ένιωσα την ευθύνη να παίξω για τη χώρα μου, πολύ κρίμα που δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω».

Ο Ντε Μπρόινε μίλησε και για τον αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 2ο ημίχρονο.

«Πιστεύω κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Σκόραραν ένα υπέροχο γκολ ωστόσο το πρώτο ίσως ήταν δικό μας λάθος. Είχαν περισσότερη κατοχή και μπάλα δεν έμπαινε στο τέρμα, είναι πάντα απογοητευτικό να βγαίνεις από μια διοργάνωση.

Ήταν μία δύσκολη διοργάνωση για μας, υποφέραμε πολλούς τραυματισμούς αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δε μπορούσαμε να κάνουμε το 2-2».

Στράτος Μαρίνος