Ο Τοργκάν έτοιμος για το... επόμενο challenge

Σε μία τόσο κομβική αναμέτρηση, όπως θεωρείται η σημερινή, ανάμεσα σε Ιταλία και Βέλγιο, ο Τόγκαν Αζάρ θα ήθελε να αναδειχθεί ξανά για τους «κόκκινους διαβόλους».   

Ο Τοργκάν έτοιμος για το... επόμενο challenge

Ένας «πρόωρος τελικός» λαμβάνει χώρα απόψε, στην δεύτερη αναμέτρηση των «8» καλύτερων ομάδων του EURO, ανάμεσα στην Ιταλία και το Βέλγιο, με τις δύο ομάδες να ατενίζουν αισιόδοξα την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Και αν για την Ιταλία, η εν λόγω αναμέτρηση είναι ακόμη μία απόδειξη για να πιστοποιήσει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση, βάση αριθμών, ολόκληρης της ιστορίας της, το Βέλγιο οφείλει να υψώσει το ανάστημά του.

Να δικαιολογήσει την δήλωση του Ρομπέρτο Μαντσίνι πως «διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης», να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα τον κόσμο του, πράγμα που έκανε σαφές και στην αναμέτρηση απέναντι στην Πορτογαλία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να το πετύχει είναι να βρει έναν… ήρωα, με τον Τόργκαν Αζάρ να μοιάζει η ιδανική περίπτωση, εξαιτίας της εξαιρετικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως πρόκειται για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή του Βελγίου που έχει βρει δίχτυα, δύο διαδοχικές φορές, σε μεγάλη διοργάνωση, ενώ παράλληλα έχει κατορθώσει να σκοράρει 4 φορές περισσότερες, από όσες ο αδερφός του Εντέν, από τον Μάρτιο και μετά!

Η εμφάνισή του με την Πορτογαλία ήταν εξαιρετική. Μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Ντε Μπρόϊνε με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, οδήγησε το Βέλγιο στην πρόκριση και πλέον επιθυμεί να πετύχει και πάλι κάτι ανάλογο. Αν αυτό επιτευχθεί εντός της κανονικής διάρκειας, θα είναι και ο πρώτος ποδοσφαιριστής του τουρνουά που «νικά» τον Ντοναρούμα, μέσα σε 90 αγωνιστικά λεπτά!

Η χρονιά που πραγματοποίησε του δίνει το «δικαίωμα στο όνειρο», αλλά αν αναλογιστεί κανείς τα πεπραγμένα του την σεζόν 2019-20, τότε οι πιθανότητές του αυξάνονται.

Μην ξεχνάμε μάλιστα, πως δεν είχε αγωνιστεί μονάχα σε 5 ματς της Ντόρτμουντ, ενώ ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με 7 γκολ και 13 ασίστ, επίδοση που όμως δεν αποτελεί την καλύτερη της σύντομης καριέρας του, μιας και την προηγούμενη σεζόν από αυτήν, είχε άμεση συμμετοχή σε ένα τέρμα περισσότερο!

Πλέον, η προσοχή του στρέφεται στην αναμέτρηση απέναντι στην Ιταλία. Eκεί που το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς, ισούται με μία απόδοση της τάξεως του 7,50. Μία ικανοποιητική τιμή, που αδιαμφισβήτητα προσελκύει τα βλέμματα για έναν τόσο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή!

bwin - Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!