Τρέχει για να προλάβει Λοκατέλι η Άρσεναλ

Την έντονη μεταγραφική κινητικότητα που την χαρακτηρίζει τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως επιχειρεί να διατηρήσει η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να παρακολουθούν λεπτομερώς τις εμφανίσεις του Μάνουελ Λοκατέλι, με την eθνική Ιταλίας.  



Τρέχει για να προλάβει Λοκατέλι η Άρσεναλ

Μία πρωτοφανή για την ίδια μεταγραφική περίοδο, φαίνεται πως περνά τις τελευταίες ημέρες η Άρσεναλ, με το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα να χρειάζεται ενίσχυση, και τόσο την διοίκηση της ομάδας, όσο και τον Ισπανό προπονητή να εργάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Άρσεναλ άλλωστε, ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα, αναφορικά με την μεταγραφή του Νούνο Ταβάρες, με ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για να αποκτήσει και τον Λοκόνγκα της Άντερλεχτ, του οποίου το όνομα ήταν περιζήτητο στην αγγλική αγορά.

Παρόλα αυτά, η κινητικότητα των «κανονιέρηδων» δεν μοιάζει να σταματά εκεί, καθώς η Άρσεναλ, σύμφωνα με στελέχη της Σασουόλο, αποτελεί την μοναδική αγγλική ομάδα που έχει καταθέσει μία προσφορά για την αγορά του εξαιρετικού, στο φετινό EURO, Μάνουελ Λοκατέλι!

Πρόκειται βεβαίως για μία δύσκολη υπόθεση, μιας και ο Λοκατέλι πραγματοποιεί ένα τουρνουά που δικαιολογημένα θα προσελκύσει τα βλέμματα όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Άρσεναλ παρά ταύτα, να φαίνεται πως διεκδικεί, έστω και αθόρυβα, όσες πιθανότητες της αναλογούν!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ