Λίνεκερ: «Αυτό δεν είναι κόκκινη, είναι γελοίο»!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το tweet του Γκάρι Λίνεκερ για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ντάνιελσον στο «δολοφονικό» μαρκάρισμά του στο παιχνίδι Σουηδία – Ουκρανία.  



Λίνεκερ: «Αυτό δεν είναι κόκκινη, είναι γελοίο»!

Στο 7ο λεπτό της παράτασης ανάμεσα στη Σουηδία και την Ουκρανία για τη φάση των «16» του Euro, ο Μάρκους Ντάνιελσον των γηπεδούχων αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή για ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα στον αντίπαλό του.

Το τάκλιν του Ντάνιελσον:

 

 

Ο Γκάρι Λίνεκερ φάνηκε πως δεν είχε την ίδια άποψη με τον ρέφερι της αναμέτρησης αφού με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δήλωσε:

«Αυτό δεν είναι κόκκινη. Παίρνει καταπληκτικά τη μπάλα. Η αργή κίνηση για ακόμη μία φορά κάνει ένα αβλαβές μαρκάρισμα να φαίνεται πιο άσχημο. Γελοίο».

 

 

«Όταν βρεις την μπάλα είναι σχεδόν απίθανο να μην ακολουθήσει το σώμα σου. Επειδή απλά ένας παίκτης τραυματίστηκε διότι κάποιος κλώτσησε την μπάλα και στην συνέχεια τον βρίσκει κατά λάθος δεν σημαίνει ότι είναι φάουλ, πόσο μάλλον κόκκινη κάρτα».

 

 

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν συμφώνησαν μαζί του, τονίζοντας πως «παραλίγο να του σπάσει το πόδι, φυσικά και είναι κόκκινη».

 

 

Από την άλλη μεριά υπήρχαν και αυτοί που υποστήριξαν τη γνώμη του παλαίμαχου επιθετικού λέγοντας πως «πρώτα βρίσκει μπάλα και μετά ακολουθεί η φυσική ροή του σώματος».

 

 

Στράτος Μαρίνος