Ο Μπουκάγιο Σάκα με το σπαθί του «σπρώχνει» την Αγγλία στο Euro!

Το όνειρο του Μπουκάγιο Σάκα φαίνεται πως συνεχίζεται, με τον νεαρό Άγγλο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, επιθυμώντας να «λάμψει» για ακόμη μία φορά στο EURO!  

Ο Μπουκάγιο Σάκα με το σπαθί του «σπρώχνει» την Αγγλία στο Euro!

Και φτάνουμε αναμφίβολα στο μεγαλύτερο παιχνίδι της φάσης των «16». Την αναμέτρηση της Αγγλίας απέναντι στην Γερμανία, σε ένα ματς που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για την φάση των «8», και ποια θα είναι αυτή που θα αποχαιρετήσει πρόωρα την διοργάνωση, απογοητεύοντας σε κάθε περίπτωση τους φίλους της.

Από την μία έχουμε το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που ναι μεν δεν έχει πείσει ιδιαίτερα, αλλά έχει καταφέρει, έστω και κυνικά, να μην ηττηθεί, έχοντας βεβαίως ως «όπλο» την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία.

Δεν έχει δεχθεί γκολ στους 6 από τους τελευταίους 7 αγώνες που έχει δώσει, ενώ από την άλλη έχουμε την Γερμανία, στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά του Γιόαχιμ Λεβ.

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της χώρας του ύστερα από 15 χρόνια, και λίγο έλειψε να αποχαιρετήσει πρόωρα.

Τα «πάντσερ» μέχρι και το 85ο λεπτό της αναμέτρησής τους με την Ουγγαρία, βρίσκονταν πίσω στο σκορ, και κατά συνέπεια αποκλείονταν από την συνέχεια της διοργάνωσης!

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρόλα αυτά, ο Ραχίμ Στέρλινγκ από την μία, και ο Γκορέτσκα από την άλλη, φρόντισαν να αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές για τις χώρες τους, σκοράροντας καθοριστικά γκολ και «χαρίζοντας» τις πολυπόθητες προκρίσεις.

Και αν για την «κυκλοθυμική» Γερμανία, είναι δύσκολο να διακριθεί με σίγουρια ως στιγμής κάποιος από τους ποδοσφαιριστές της, στην περίπτωση των «Τριών Λιονταριών» τα πράγματα είναι πιο βατά.

Και αυτό διότι, μπορεί ο Ραχίμ Στέρλινγκ να έχει πετύχει και τα δύο γκολ της ως τώρα στην διοργάνωση, αλλά αυτός που «έλαμψε» πρόσφατα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης των Άγγλων απέναντι στους Τσέχους, ήταν ο Μπουκάγιο Σάκα.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, ο οποίος αποτελεί το νεότερο των «κανονιέρηδων», μετά τον Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, λαμβάνει χρόνο συμμετοχής σε κορυφαία, διεθνή διοργάνωση και κατορθώνει άμεσα να διακριθεί.

bwin - Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! |21+

Ο Σακά ήταν εξαιρετικός, η εμφάνισή του επικροτήθηκε τόσο από τον προπονητή του, όσο και από τους συμπαίκτες του, το βραβείο του MVP κατέληξε στα χέρια του, για 3η φορά στις 5 εμφανίσεις του με την χώρα του. Πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως ο νεαρός θα ξεκινήσει για δεύτερη διαδοχική φορά ως βασικός, και απέναντι στην Γερμανία.

Το μόνο που του απομένει πλέον είναι να βρει δίχτυα. Το γκολ του απέναντι στην Αυστρία (1-0), στην φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας, πριν από το ξεκίνημα του EURO ήταν αξιομνημόνευτο, μιας και συμπεριλήφθηκε σε μία «κλειστή» κατηγορία Άγγλων σκόρερ της Άρσεναλ, μαζί με τους Τσάμπερλεϊν και Γουόλκοτ, αλλά το να βρει δίχτυα σε επίσημη αναμέτρηση, τέτοιας σημασίας, θα είναι μοναδικό!

Ο Μπουκάγιο Σάκα το ονειρεύεται και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναμένεται να του δώσει την ευκαιρία του. To 5,00 της απόδοσης που του αντιστοιχεί, για anytime scorer, είναι εξαιρετικό...