Ο Γκνάμπρι ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις στους Λονδρέζους...

Η επιστροφή του Σερζ Γκνάμπρι στο Λονδίνο με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, μόνο καλές αναμνήσεις δεν μπορεί να φέρνει για τους Άγγλους, αφού Τσέλσι και Τότεναμ δεν μπορούν να ξεχάσουν εύκολα τη ζημιά που τους έχει κάνει ...  



Ο Γκνάμπρι ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις στους Λονδρέζους...

Με τον Σερζ Γκνάμπρι στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα του Λεβ στην απόβαση της «Die Mannschaft» στο Λονδίνο για το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Αγγλία.

Ο Γερμανός επιθετικός ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις στο αγγλικό κοινό για... 6 λόγους.

Στις 10 Ιανουαρίου του 2019, η Μπάγερν Μονάχου ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι έφτασε στο τρομερό 7-2 υπέρ των Γερμανών με τον Γκνάμπρι να σκοράρει 4 φορές ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον εξτρέμ της Μπάγερν που ένα χρόνο μετά θα γύριζε στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Ο πίνακας του Στάμφορντ Μπριτζ θα γράψει 0-3 με τον Γκνάμπρι να βρίσκει δίχτυα 2 φορές και να φτάνει συνολικά τα 6 γκολ στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην αγγλική πρωτεύουσα.

Στην Άρσεναλ πρέπει να τραβάνε ακόμα τα μαλλιά τους που άφησαν αυτό τον παίκτη να φύγει από την ομάδα μόλις για 5 εκατομμύρια...

 

 

Στράτος Μαρίνος