Η μεγάλη ευκαιρία της Αγγλίας για... τελικό!

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας σε ένα ματς do or die, δεν έχει μπροστά της μονάχα την πρόκληση της ανατροπή της ιστορίας κόντρα στους Γερμανούς, αλλά και μια τεράστια ευκαιρία γι' ανοίξει ο δρόμος προς τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! 



Η μεγάλη ευκαιρία της Αγγλίας για... τελικό!

Τα «τρία λιοντάρια» έχοντας παρουσιαστεί κατώτερα των απαιτήσεων και των προσδοκιών και στα τρία ματς των ομίλων του Euro, σήμερα (19:00, ΑΝΤ1) κάνουν μια νέα αρχή... 

Η Γερμανία που τους απέκλεισε στα πέναλτι στο Euro του '96 και τους πέταξε εκτός συνέχειας στο Μουντιάλ του 2010, είναι ξανά απέναντι στο αγγλικό σύνολο που είναι πιο ορκισμένο από ποτέ για μια νίκη - εκδίκηση. 

Τα «πάντσερ» λίγο έλειψε να μείνουν εκτός τουρνουά στο τελευταίο ματς των γκρουπ απέναντι στην Ουγγαρία, όμως πέρασαν, έπεσαν πάνω στην Αγγλία και φιλοξενούνται στο «Γουέμπλεϊ» όπου δεν τους επετράπη να προπονηθούν μια μέρα πριν από τον αγώνα. 

Αυτό έγινε προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος και να μπορεί να είναι σε ιδανική κατάσταση μέχρι και τον μεγάλο τελικό. 

Το θέμα για την Αγγλία είναι πως εφόσον καταφέρει να περάσει την Γερμανία, πλέον θ' ανοίξει διάπλατα και ο δρόμος για μια επιτυχημένη πορεία που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και τον μεγάλο τελικό! 

Ναι μεν το τουρνουά έχει τεράστιες εκπλήξεις και όπως αντίκρισε ο κόσμος από Κροάτες και Ελβετούς ουδεμία ομάδα μπορεί να θεωρηθεί αδύναμη, ωστόσο, τα «τρία λιοντάρια» αποφεύγουν κάποιο άλλο «μεγαθήριο» μέχρι και την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης. 

Στα προημιτελικά η ομάδα του Σάουθγκεϊτ θ' αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Σουηδία - Ουκρανία και στα ημιτελικά θα βρεθεί μια εκ των Τσεχίας ή Δανίας...

Ή τώρα ή ποτέ...

Κώστας Ζάλιαρης