«Ανοίγει λογαριασμό» ο Μορένο απέναντι στην ευάλωτη Κροατία

Μία καλή εμφάνιση του Ζεράρ Μορένο φιλοδοξεί να αντικρύσει σήμερα ο Λουίς Ενρίκε, με τον Ισπανό τεχνικό να «ποντάρει» στο πρώτο γκολ του ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ, σε συνδυασμό με την πολυπόθητη πρόκριση της ομάδας του απέναντι στην Κροατία.   

«Ανοίγει λογαριασμό» ο Μορένο απέναντι στην ευάλωτη Κροατία

Στον «τελικό» της φάσης των «16» μπαίνει σήμερα και η εθνική Ισπανίας, η οποία φιλοδοξεί να επικρατήσει της Κροατίας, και να είναι αυτή η 5η ομάδα που θα κατορθώσει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση βεβαίως για να μπορέσει η «Φούρια Ρόχα» να φέρει εις πέρας την «αποστολή» της, αποτελεί μία μεστή εμφάνιση από το σύνολο του Λουίς Ενρίκε. Μία εμφάνιση που θα ταυτίζεται με αυτήν της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Σλοβακία, και δεν θα θυμίζει σε τίποτα, τις δύο πρώτες αναμετρήσεις στην φάση των ομίλων, όπου η Ισπανία χαρακτηρίστηκε από αναποτελεσματικότητα και στατικότητα.

Το ποσοστό της κατοχής της μπάλας άλλωστε είχε φτάσει μέχρι και το 75%, αλλά οι Ισπανοί δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν την ανούσια διατήρηση της κατοχής σε γκολ, έχοντας μάλιστα χάσει και δύο πέναλτι στην διοργάνωση, μέχρι να ευνοηθούν από το αυτογκόλ του Ντουμπράβκα.

Πρόκειται μάλιστα για την μοναδική ομάδα που «κατορθώνει» να αστοχήσει σε δύο πέναλτι στην ίδια διοργάνωση, έχοντας πλέον χάσει πέντε συνεχόμενες φορές μία τέτοιου είδους ευκαιρία από την άσπρη βούλα, και έξι στις τελευταίες εννέα απόπειρές της σε μεγάλες διοργανώσεις!

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνεται στην «αρνητική ιστορία» που έγραψαν οι Ισπανοί είναι ο Ζεράρ Μορένο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουίς Ενρίκε, έχει λάβει χρόνο συμμετοχής και στις τρεις αναμετρήσεις της χώρας του (δύο ως βασικός), έχει καταγράψει 2 ασίστ και δεν έχει ακόμη κατορθώσει να σκοράρει, πράγμα οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς πως μετράει 5 γκολ σε 14 συμμετοχές με την Ισπανία!

Προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Βιγιαρεάλ, όπου πέτυχε 23 γκολ σε 33 εμφανίσεις, έχοντας μάλιστα και 7 τελικές πάσες, ενώ αν δεν βρει δίχτυα απέναντι στην Κροατία, θα είναι η πρώτη φορά μέσα στην σεζόν που δεν σκοράρει σε 4 διαδοχικά ματς, πράγμα σαφώς δύσκολο για έναν τόσο ικανό σκόρερ.

Η Ισπανία λοιπόν μπορεί να «ποντάρει» πάνω του. Ο Ζεράρ Μορένο διαθέτει το ένστικτο του γκολ, ο Λουίς Ενρίκε το γνωρίζει, και η αίσθηση που δίνει είναι πως ο Ισπανός θα επιστρέψει στο σκοράρισμα απέναντι στην κυνική Κροατία, που δεν έχει διατηρήσει σε κανένα ματς απαραβίαστη την εστία της.

Η παράδοση δείχνει Ισπανία, το μομέντουμ ευνοεί την πολυνίκη του θεσμού, και η απόδοση της τάξεως του 2,80 για anytime scorer, είναι το δίχως άλλο θελκτική!

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις