Τα έβαλε με την UEFA για τον αποκλεισμό της Ουαλίας ο Γκάντερ!

«Άστραψε και βρόντηξε», ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας της Ουαλίας, Κρις Γκάντερ, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί στην έλλειψη του κόσμου της χώρας του από το γήπεδο, συνδυάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός με τον αποκλεισμό της ομάδας του.  



Τα έβαλε με την UEFA για τον αποκλεισμό της Ουαλίας ο Γκάντερ!

Άκρως εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Κρις Γκάντερ, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει τις σκέψεις του μετά τον αποκλεισμό της Ουαλίας.

Σχολίασε την χαμηλή προσέλευση των οπαδών των «δράκων», πράγμα που κατά την γνώμη του αποτέλεσε βασικό παράγοντα στον αποκλεισμό της ομάδας της χώρας.

Ο Γκάντερ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις σε ένα από τα τέσσερα ματς της χώρας του, χαρακτήρισε «ανέκδοτο» τον τρόπο οργάνωσης της φετινής διοργάνωσης.

Έριξε τα «βέλη» του προς πάσα κατεύθυνση, σχετικά με την αδυναμία των φίλων της Ουαλίας να παραβρεθούν στα γήπεδα του Αζερμπαϊτζάν, της Ρώμης και του Άμστερνταμ.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος, Ουαλός δεξιός μπακ δήλωσε:

«Κάθε χώρα είχε μαζί τους φιλάθλους της, όπου και να πήγαινε. Όλοι εκτός από εμάς, αν εξαιρέσει κανείς τους 350 φίλους μας, που δεν άκουσαν τις εντολές της κυβέρνησης και αποφάσισαν να μας ακολουθήσουν.

Ο κόσμος και εμείς, αξίζαμε περισσότερα από όσα πήραμε από αυτό το ανέκδοτο της διοργάνωσης, αλλά ποιος είπε πως η ζωή είναι δίκαιη…

Στεναχωρηθήκαμε, αλλά τώρα αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με χαμόγελο, ελπίζοντας πως θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις, ξανά, στο μέλλον».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ